egil.se

egil.se

SePtEmBeR 2018

Tilde & Johns blogg

Det lutar åt en...

Måste äga?Skapad av Egil ons, november 25, 2009 19:37:20

...Panasonic Viera TX-P42G10E

Försökte att hitta en mindre bild, men detta var den minsta som fanns på internettet! Kan jag leva utan USB-ingång? Ja, det är frågan.....

"Det bästa valet av tv med plasmateknik är TX P42V10E, som med fin balans av bildkvalitet, funktionalitet och absolut senaste teknik – säljs till ett konkurrensmässigt pris. Denna tv-skärm ger en riktigt njutbar, biolik upplevelse med utmärkt kontrast och naturliga färger som fås fram genom att välja THX-förinställningen. Tv:n kan ge full hd-bild från både satellit- och terresta mpeg4-sändningar tack vare inbyggda mottagare för båda dessa signaltyper. Den kan dessutom koppla upp dig med VieraCast som ger internet direkt på tv:n med användbara hjälpprogram och widgets, medan dlna-kompatibilitet ger dig multimedieinnehåll via ditt nätverk. Sist men inte minst garanterar NeoPDP-panelen en mycket effektiv energihushållning. Det är verkligen svårt att hitta alla dessa finesser någon annanstans till samma pris"

Inte den jag har råd med, men Panasonic som märke verkar vinna fina priser (Eisa Awards 2009-2010) Bra plast i grejerna, men inte f_n har den USB...:)

  • Kommentarer(5)

Fill in only if you are not real

Följande XHTML-taggar är tillåtna: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS-mallar och Javascript är inte tillåtna.
Skapad av Solborg tor, november 26, 2009 21:32:33

Plastasonic

Skapad av Egil tor, november 26, 2009 19:48:01

Tack för tipsen. Ska kolla vilken data jag har hemma:)

Skapad av Revell tor, november 26, 2009 19:22:24

Buuuuu - ingen USB!? Det går ju bara inte!!! Nek jag skojar bara =) Fast jag har ju USB på min (såklart). Notera dock att den inte har DVI-ingång! Jag nämner det bara för att du skall fundera på eventuell anslutning för dator. Ni har väl en bärbar rackare har jag för mig? Då skall du kolla vad dt är för utgång - kan behövas en DVI till HDMI eller RGB till HDMI (finns det? måste det göra?). Ljudet följer inte med till TV:en (om man inte har HDMI ut från datorn förstås, finns numera på nyare datorer). Jaja, det är ju primärt en ny TV du skall ha och inte en gigantisk data-skärm =)

Skapad av Egil tor, november 26, 2009 12:12:49

En Plasmasonic:) Närmare Pioneer än så här kommer du inte.

Skapad av Solborg ons, november 25, 2009 21:13:24

Panasonic?