egil.se

egil.se

SePtEmBeR 2018

Tilde & Johns blogg

Det lutar åt en...

Måste äga?Skapad av Egil ons, november 25, 2009 19:37:20

...Panasonic Viera TX-P42G10E

Försökte att hitta en mindre bild, men detta var den minsta som fanns på internettet! Kan jag leva utan USB-ingång? Ja, det är frågan.....

"Det bästa valet av tv med plasmateknik är TX P42V10E, som med fin balans av bildkvalitet, funktionalitet och absolut senaste teknik – säljs till ett konkurrensmässigt pris. Denna tv-skärm ger en riktigt njutbar, biolik upplevelse med utmärkt kontrast och naturliga färger som fås fram genom att välja THX-förinställningen. Tv:n kan ge full hd-bild från både satellit- och terresta mpeg4-sändningar tack vare inbyggda mottagare för båda dessa signaltyper. Den kan dessutom koppla upp dig med VieraCast som ger internet direkt på tv:n med användbara hjälpprogram och widgets, medan dlna-kompatibilitet ger dig multimedieinnehåll via ditt nätverk. Sist men inte minst garanterar NeoPDP-panelen en mycket effektiv energihushållning. Det är verkligen svårt att hitta alla dessa finesser någon annanstans till samma pris"

Inte den jag har råd med, men Panasonic som märke verkar vinna fina priser (Eisa Awards 2009-2010) Bra plast i grejerna, men inte f_n har den USB...:)

  • Kommentarer(5)//www.egil.se/#post1316